Tervetuloa TUUSULAn katsastusasemalLe

Katsastuksen aika? Tuusulan Go-Katsastuksesta löydät monipuoliset katsastuspalvelut. Olipa kyseessä määräaikaiskatsastus tai muutoskatsastus, meiltä löydät tarvitsemasi palvelun edulliseen hintaan.

Varaa aika katsastukseen netissä tai soita numeroon: 0400 231 153. Huomioithan kuitenkin, että kuntotarkastukset sekä rekisteröinti- ja muutoskatsastukset voit tilata vain soittamalla. 

Katsastamme N2-ja M2-luokkien pienoislinja-autot ja pikkukuorma-autot max 4000 kg. Vain puhelinajavarauksella.

Mitä tapahtuu, jos auto ei mene katsastuksesta läpi?

Suosittelemme varaamaan ajan auton kuntotarkastukseen jos auton kunto huolettaa. Kuntotarkastuksen avulla saat ajankohtaista tieto ajoneuvosi tämän hetkisestä kunnosta, eikä katsastustilanne pääse yllättämään.  Jos kuitenkin käy niin, että autosi hylätään määräaikaiskatsastuksessa, voit tuoda sen jälkitarkastettavaksi yhden kuukauden kuluessa ensimmäisestä katsastuksesta. Jos jälkitarkastuksen kuukauden aikaikkuna menee jostain syystä umpeen, tulee katsastus suorittaa kokonaan uudelleen. 

Milloin muutoskatsastukseen?

Muutoskatsastus on tehtävä silloin, kun ajoneuvon rakennetta tai käyttötarkoitusta on muutettu olennaisesti. Samoin jos siitä poistetaan tai siihen liitetään varusteita tai osia, jotka muuttavat ajoneuvon ominaisuuksia tai käyttötarkoitusta merkittävästi, tulee muutoskatsastus tehdä. Myös jos ajoneuvon luokittelutieto ei pidä enää paikkansa, tai jos ajoneuvoon kohdistuva vero tai maksun edellytys muuttuu, on muutoskatsastus tehtävä. Lisätietoa muutoskatsastuksesta löydät osoitteesta traficom.fi.

Usein kysyttyä:

 • Miten kuukauden jälkitarkastusaika määräytyy?

  Jos auto on määräaikaiskatsastettu 29.2., on jälkitarkastus tehtävä viimeistään 29.3.

 • Voinko ajaa katsastuksessa hylätyllä ajoneuvolla?

  Voi ajaa maksimissaan 2 kk hylkäyksestä, jos määräaikaiskatsastus on tehty viimeistään ajoneuvon lakisääteisenä katsastusaikana. Jos ajoneuvoa ei katsasteta sen lakisääteisenä katsastusaikana niin ajoneuvo on sen jälkeen käyttökiellossa. Ajoneuvon voi silti ajaa katsastukseen sille erikseen varattuna aikana. Jos ajoneuvo tällöin hylätään katsastuksessa niin ajoneuvon voi ajaa takaisin säilytyspaikkaan taikka katsastajan kirjallisella luvalla korjattavaksi.

 • Vein katsastukseen muualle – voinko silti jälkitarkastaa auton Go-Katsastuksessa?

  Sopii hyvin. Teemme jälkitarkastuksia myös muilla asemilla katsasteluille autoille.

 • Liikennekäytöstä poistettu ajoneuvo - miten ajaa katsastukseen?

  Liikennekäytöstä poistetun ajoneuvon voi ajaa määräaikaiskatsastukseen sille erikseen varattuna aikana ja katsastuksesta takaisin säilytyspaikkaan ilman että ajoneuvoa tarvitsee ottaa liikennekäyttöön.

 • Mitä katsastuksenne maksaa?

  Katsastushinnastomme löydät täältä.

Kiire katsastaa? Tuusulan Go-Katsastus on kotimainen hyvän palvelun katsastusasema, jossa asiat etenevät ketterästi – tervetuloa! 

Yhteystiedot