Majavantie 10, 04320 Tuusula

Aukioloajat: ma–pe klo 9–17

tuusula@gokatsastus.fi

Go-Katsastus – se palveleva katsastusasemasi Tuusulassa!

Tuusulan Go-Katsastus kotimainen katsastusasema, jossa hommat hoituvat mutkattomasti. Nettiajanvarausjärjestelmästämme bongaat katsastusaikoja aamusta iltaan. Itse katsastukseen tarvitset varata aikaa vain pienen kahvihetken verran. Meiltä käyvät nopeasti myös ajoneuvojen kuntotarkastukset ja rekisteröinnit. Palvelemme monipuolisesti niin kevyen kuin raskaan kaluston kunto- ja katsastuskysymyksissä, joten olethan yhteydessä.

Miten varaat ajan meille?

Meille varaat ajan helposti netissä tai soittamalla. Varauksen yhteydessä kysymme muutamaa seikkaa ajoneuvostasi. Ajoneuvon rekisteriote, käyttöönottovuosi ja käyttövoima (bensa, diesel, sähkö), on hyvä olla tiedossa etukäteen.

Varaa aika netissä

Milloin on katsastuksen aika?

Seuraavan katsastusajankohdan näet katsastustodistuksesta tai rekisteröintitodistuksen teknisestä osasta. Myös Traficomin Oma asiointi -palvelusta on kätevää tarkastaa seuraava ajankohta.  Hyödyllistä voi olla tietää myös uusi katsastuslainsäädäntö (vuodelta 2018), joka harvensi yksityiskäytössä olevien henkilö- ja pakettiautojen sekä raskaiden nelipyörien määräaikaiskatsastusväliä.

Meillä katsastukset käyvät sujuvasti ja edullisesti:

Kuntotarkastus auton alustalle

Kuntotarkastukset

Askarruttaako ajokkisi kunto? Miten mahtaa olla katsastuksen laita? Kuntotarkastuksemme avulla sujuvoitat katsastustasi. Se antaa myös lisätukea myyntitapahtumaan niin myyjälle kuin ostajalle.

Katsastus autolle

Katsastuspalvelut

Tarjoamme monipuoliset katsastuspalvelut niin henkilöautoille, pakettiautoille kuin kuorma-autoille (max. 4000 kg). Ajanvaraukseen voit hyödyntää nettiajanvaraustamme, tai soittaa pirauttaa konttorillemme. Tervetuloa!

Katsastushinnasto

HinnastoMME

Edulliset hinnat, ystävällinen palvelu – näistä meidät tunnetaan! Meiltä saat kuntotarkastukset, määräaikaiskatsastukset ja jälkitarkastukset kilpailukykyiseen hintaan.

Askarruttaako katsastusasiat? Tuusulan Go-Katsastus palvelee mielellään – kysy ihmeessä lisää! Olemme kotimainen hyvän palvelun katsastusasema.

Yhteystiedot